Spartatlon - Endorfine

Ben jij klaar voor de 14de SPARTATLON en 12de ENDORFINE 2019 georganiseerd door de vzw Bergsport Vlaams-Brabant in samenwerking met de Klim- en Bergsportfederatie (KBF)?

Een voorronde op vrijdagavond 6 september bepaalt de startvolgorde voor zaterdag.

Zaterdagochtend 7 september starten de Endorfine teams vanaf 7u en de Spartatlon teams vanaf 8u. Ten laatste om 19u worden de teams terug verwacht.

Voor de locatie is dit jaar gekozen voor de omgeving rond de Chavéehut (Namen). In de Chavéehut wordt overnacht en gegeten.

De Spartatlon is een sportieve uitdaging in team. Op het programma staan o.a. fietsen, lopen, stappen, klimmen en proeven met water. Wat er allemaal exact op het programma staat blijft een verrassing maar wees er zeker van: dit wordt op dat vlak een topeditie ! Spartatlon deelnemers
kunnen op eigen niveau en ritme deelnemen.

De Endorfine is een klassiek KBF evenement. Het recept is grotendeels gelijk aan de Spartatlon. Een aantal extra proeven maken het geheel echter nog zwaarder ! De Endorfine tracht de fysieke inspanning van een zware bergtocht te simuleren en richt zich op een competitiever publiek.